fbpx

Vacatures

Wij zijn altijd op zoek naar toffe medewerkers!
Indien je interesse heb, aarzel niet om ondestaande contactformulier in te vullen.

Career coach

BeyondYou zoekt extra career coaches

We zoeken extra career coaches over heel België. Corona heeft ons toch iets goed gebracht, het hybride werken maar ook coachen vanop afstand is inmiddels een feit waardoor onze locatie ‘iets’ minder belangrijk geworden is. Vraag je jezelf af of dit wel iets voor jou is ? Lees dan zeker verder en ga op ondertekingstocht.

 

​Bezige bij

We zoeken collega’s die onze passie en ambitie delen. Die echt impact willen hebben in het begeleiden van coachees door middel van een pragmatische en no-nonsence aanpak. Breng jij   talenten naar boven? Stel jij het gangbare in vraag ? Oplossingen zoeken is je niet onbekend. Samen met de coachee stappen zetten en experimenteren in wat nu écht voor hem of haar werkt, dat is waar je warm van wordt. Je coachee zien groeien dat is waar we het voor doen!

Wie ben jij dan …

Een stevige opleiding én ervaring in coaching zijn absoluut noodzakelijk en zien wij als het startpunt. Daarnaast is een achtergrond in HR of pedagogische ervaring een must.  

De BeyondYou career coaching methodologie en tools die kunnen wij je bijbrengen. Deze is uitgebreid getest, veelvuldig bijgestuurd en geoptimaliseerd. Belangrijk om te weten is dat hier vanuit onderzoek en relevatie ook aan meewerkt is door een Bachelor student. Zo zie je, ja ook onze interne keuken stellen wij geregeld in vraag. Al onze coaches gebruiken deze methodologie en kunnen terugvallen op het team voor vragen of advies. Maar een sterke coach doet uiteraard meer dan het begeleiden van een proces of het interpreteren van tools. Vanuit je expertise als coach, kan je tijdens een coachingstraject op elk moment afwijken van de BeyondYou methodiek, als dat voor je coachee beter is. Jij weet op dat moment best wat die persoon nodig heeft om een grote stap vooruit te zetten.

Een must – HR of pedagogische expertise

Wij vinden het belangrijk dat je een achtergrond hebt in HR of pedagogisch aan de slag bent. Waarom ?  Omdat we uit ervaring weten dat deze rugzak je zal helpen om de coachee de begeleiding te geven waar hij / zij recht op heeft  namelijk begeleiding met impact. Vanuit je HR of pedagogische ervaring heb je zelf al heel wat watertjes doorzwommen en ben je goed voorbereid vanuit de praktijk om je kennis , adviezen en begeleiding door te geven aan de coachees. We hebben zelf ondervonden dat  HR  of pedagogische experten, werksituaties in al hun complexiteit goed kunnen inschatten, inclusief de communicatie met collega’s, afbakenen van grenzen, bevragen van competencies etc.

Hoe werkt dit dan ?

Je bepaalt zelf je agenda. Coach je liever overdag, ’s avonds, in het weekend? Zie jij de coach liefst bij jouw thuis of werk je liever virtueel? Jij bepaalt wanneer en hoe. In overleg met de coachees uiteraard. Heel wat andere loopbaancentra leggen hun coaches quota’s op, dat doen wij niet. We willen gaan voor kwaliteit, zonder onnodige druk of stress want alleen zo kunnen wij garant staan voor de juiste begeleiding.

Maar je bent niet alleen …

Tijdens onze get together, komen we met de coaches samen om te praten over onze samenwerking, om de methodiek verder aan te scherpen en om van elkaar te leren op vlak van coaching want samen weten we meer dan alleen. Onze gesloten facebook groep gebruiken we voor alles wat we willen bespreken: delen van tips, advies vragen als je ergens vastloopt, updates van tools,… Skype calls organiseren we ad hoc, als we live willen overleggen, een workshop willen opzetten, iets nieuws willen uitproberen, etc…

BeyondYou helpen groeien

Als je al even meedraait in de (loopbaan)coachingwereld, dan weet je dat het een erg competitieve markt is. Er zijn veel loopbaancentra , ja je leest goed zo maar even 238 erkende centra, en nog meer career coaches. We hebben het nog even opgezocht: er zijn in Vlaanderen en Brussel 3158 career coaches die via een erkend loopbaancentrum werken.

Maar waarom doen jullie dit dan hoor ik je vragen. Eerlijk ? Omdat het een passie is om de coachees te laten groeien. Met passie alleen kom je er natuurlijk niet en eerlijk is eerlijk, vanzelf gaat het niet om een loopbaancentrum uit te bouwen. De uitdaging maar ook succes formule zit in communicatie en aanwezig zijn. Wie niet gekend is kan ook niet geliefd worden 😊. Als we met BeyondYou een impact willen hebben op werkend Vlaanderen en Brussel ons steentje bijdragen tot meer werkplezier, dan moeten we met z’n allen actief zijn op social media en uitleggen hoe we tewerk gaan om onze coachees naar een begeleiding met impact te bewegen. Nog geen social media goeroe? Geen nood, ook wij hebben nog veel te leren maar samen experimenteren en van elkaar leren is ook fun.

Nog vragen? Laat zeker even weten.

BeyondYou

Heide 2A, 3210 Lubbeek