fbpx

What’s in it for you?

Insights Discovery

Wat is Insights Discovery?

De kleurentaal is gebaseerd op het gedachtegoed van Carl Gustav Jung. De Zwitserse psycholoog en psychiater introduceerde het concept van psychologische voorkeuren. Insights koppelt die voorkeuren aan 4 kleuren. Ze geven je op een aansprekende manier inzicht in je eigen reacties en gedrag en helpen je om te begrijpen waarom andere mensen heel ander gedrag laten zien.

Hoe werkt het?

Ontwikkeling valt of staat bij zelfinzicht. Dit is nu net wat Insights Discovery ons geeft, zicht op wie we zijn en hoe de anderen ons zien.

Stap 1: De online vragenlijst

De voorkeurskleuren van Insights Discovery worden gemeten via een makkelijk in te vullen online vragenlijst die bestaat uit slechts 25 vragen.

Stap 2: Het Insights Discovery profile

Als gecertificeerd Insights Discovery practitioner zal BeyondYou je 1 op 1 of in groepsverband helpen met het lezen en interpreteren van zowel jouw als het team profiel.

Stap 3: En nu aan de slag

Met het Insights Discovery profiel leggen we de basis voor het merendeel van onze ontwikkelprogramma’s. Het profiel is breed inzetbaar en biedt voldoende diepgang om mensen te helpen bij zowel hun persoonlijke, team- als leiderschapsontwikkeling.

What’s in it for you?

Het succes van elke organisatie staat of valt bij haar mensen. Met Insights Discovery investeer je in de persoonlijke ontwikkeling en duurzame inzetbaarheid en geef je de collega’s de middelen om hun relaties te verbeteren en effectiever te communiceren en samen te werken. Dit heeft enorme impact op het functioneren van je organisatie.

  • medewerkers begrijpen beter wat hen motiveert om optimaal te presteren en werkgelukkig te zijn
  • ze weten wat zij nodig hebben om zich echt betrokken en bevlogen te voelen
  • teams werken effectiever samen
  • leiders inspireren, motiveren en halen het beste uit hun mensen
  • medewerkers reageren beter op verandering